Histori shqiptare/ “Dashuroj kur*ën nga Tirana, më shkatërroi jetën, kam tentuar dy...

Histori shqiptare/ “Dashuroj kur*ën nga Tirana, më shkatërroi jetën, kam tentuar dy herë vetëvrasjen”(FOTO)

1232
0

histori-seksi

Ndodh që dashuria të kthehet në vuajtjen më të madhe në jetë. Por, nëse prej saj vuajnë dhe ankohen vajza më shumë, pasi djemtë janë më të fortë, historia e mëposhtme tregon të kundërtën.

E gjithë ka të bëjë me një 26-vjeçar nga Durrësi i cili po vuan dhe është në depresion të thellë. Dashuria e tij e madhe ndaj një vajze të cilën e konsideron “kurvë” tashmë e çoi dy herë në tentativë për vetëvrasje.

Ai nuk ka nguruar ta ndajë historinë e tij, duke treguar se si vajza nga Tirana e cila është në të njëjtën moshë me të e kishte tradhtuar disa herë.

Megjithëse ata kanë disa kohë që nuk komunikojnë më me njëri-tjetrin, djali tregon se e do marrëzisht shumë edhe pse e di se kurrë nuk do të kthehet më me të. Kjo është historia e tij.

Shperndaje