Greqi, shqiptari merr peng një burrë në ashensorin e spitalit

Greqi, shqiptari merr peng një burrë në ashensorin e spitalit

1866
0

¢ðïøç ôïõ ÔìÞìáôïò åðåéãüíôùí ðåñéóôáôéêþí ôïõ Ãåíéêïý Êñáôéêïý Íïóïêïìåßïõ Íßêáéáò, ÐÝìðôç 27 Íïåìâñßïõ 2008.

Ngjarja ka ndodhur në spitalin e Selanikut mëngjesin e sotëm, teksa një 45-vjeçar shqiptar mbajti peng në ashensor një 65-vjeçar.

Sipas mediave greke, shqiptari i mori të moshuarit paratë që kishte me vete dhe më pas tentoi që të arratisej.

Ai u arrestua pak çaste më vonë nga policia.

Pas verifikimeve, rezultoi gjithashtu që 45-vjeçari nuk kishte dokumente ligjore që të justifikonin qëndrimin e tij në shtetin grek.

Gjithashtu, ai ka qenë i dënuar më parë me 4 vite burg për vepra të ndryshme penale.