FOTOGALERI/ Dhimbje dhe frikë në fshatin shqiptar të shkatërruar nga përmbytjet

FOTOGALERI/ Dhimbje dhe frikë në fshatin shqiptar të shkatërruar nga përmbytjet

910
0

Fshati Hasanbeg i banuar në shumicë nga shqiptarë është një nga zonat më të prekuraprej përmbytjeve që përfshinë Shkupin mbrëmë.

Nëpërmjet fotove ju sjellim disa nga dëmet që ka shkaktuar shiu i rrëmbyeshëm.

Sipas mediave në Maqedoni, për momentin janë  të konfirmuar zyrtarisht gjithsej 15 persona të vdekur, ndërsa 6 të tjerë rezultojnë të zhdukur.

Shperndaje