Foto që ju bëjnë të udhëtoni nëpër kohë

Foto që ju bëjnë të udhëtoni nëpër kohë

252
0

Keni udhëtuar nëpër kohë? Jimmy Nelson, një fotograf britanez, ka udhëtuar nëpër të gjithë botën për të përjetuar eksperiencë të re jetësore si dhe për të dokumentuar kultura të ndryshme të popujve. Disa foto nga albumi i tij mund t’i shihni më poshtë. Paraqesin bukurinë e njerëzve si dhe traditën e tyre.