Tags Posts tagged with "Foto që ju bëjnë të udhëtoni nëpër kohë"

Tag: Foto që ju bëjnë të udhëtoni nëpër kohë

Foto që ju bëjnë të udhëtoni nëpër kohë

Keni udhëtuar nëpër kohë? Jimmy Nelson, një fotograf britanez, ka udhëtuar nëpër të gjithë botën për të përjetuar eksperiencë të re jetësore si dhe...