FOTO: Grida Duma mbi motor, Basha dhe Rama, anëtarë të Bandës së...

FOTO: Grida Duma mbi motor, Basha dhe Rama, anëtarë të Bandës së Engjëjve të Ferrit

369
0

Vendi është në prag fushate zgjedhore dhe ato që dëgjohen më shumë janë thirrjet e politikanëve që mundohen të marrin sa më shumë vota. Duke shfrytëzuar fushatën, Brryli Broadway, një faqe popullore në Facebook i ka transformuar politikanë tanë në figura nga më të ndryshmet, ku mund të shikoni Grida Dumën mbi motor, apo Ramë, Bashën,  Nanon dhe Berishën si anëtarë të Bandës së Engjëjve të Ferrit.