Tags Posts tagged with "FOTO: Grida Duma mbi motor"

Tag: FOTO: Grida Duma mbi motor

FOTO: Grida Duma mbi motor, Basha dhe Rama, anëtarë të Bandës...

Vendi është në prag fushate zgjedhore dhe ato që dëgjohen më shumë janë thirrjet e politikanëve që mundohen të marrin sa më shumë vota....