E gërvishi, ia gërreu xhamin, por do habiteni çka i ndodhi iPhone...

E gërvishi, ia gërreu xhamin, por do habiteni çka i ndodhi iPhone 7 (Video)

755
0

uu_1474198382-7504387

Të premten dolën në shitje iPhone 7 dhe 7 Plus në shumë vende të botës. Si gjithmonë, për të vërtetuar se sa i mirë është një smartphone, njerëzit zgjedhin t’i bëjnë atij testin e “torturës”.

Në një video të postuar online, shihet iPhone 7 i ri duke u gërvishtur në ekran e pjesën e prapme, pastaj duke ju vënë flaka me një çakmak, ku çuditërisht pas pak sekonda iPhone rikuperohet krejtësisht. Për më shumë shikoni videon e mëposhtme torturuese për iPhone.