Tags Posts tagged with "ia gërreu xhamin"

Tag: ia gërreu xhamin

E gërvishi, ia gërreu xhamin, por do habiteni çka i ndodhi...

Të premten dolën në shitje iPhone 7 dhe 7 Plus në shumë vende të botës. Si gjithmonë, për të vërtetuar se sa i mirë...