WhatsApp nuk ndalet! Një person do të ketë fuqinë për të fshirë...

WhatsApp nuk ndalet! Një person do të ketë fuqinë për të fshirë çdo mesazh…

440
0

Një aplikacion i njohur i mesazheve dhe bisedave në grup ofron veçori të reja.

WhatsApp po punon për përmirësime të reja për aplikacionin e tij dhe një do të jetë me rëndësi të veçantë për administratorët e grupeve. Nëse jeni administratori i grupit në WhatsApp, do të keni fuqinë të fshini çdo mesazh për secilin prej pjesëmarrësve në bisedë, siç raportohet nga WABetaInfo. Meqenëse funksioni i përmendur është ende në fazën e zhvillimit, nuk dihet se kur do të bëhet i disponueshëm për përdoruesit. Përveç kësaj, WhatsApp dëshiron që përdoruesit të dinë se bisedat dhe telefonatat e tyre kanë gjithmonë enkriptim nga fundi në fund, kështu që ekipi po punon për një veçori të re vizuale për aplikacionin në platformat Android dhe iOS.