Cfar i thotë Danieli Fotinis !

Cfar i thotë Danieli Fotinis !

314
0

Teksa përgatiteshin për t’u peshuar në lidhje me provën e javës, Danjeli dhe Fotinia flasin për xhelozinë.Nuk e di se si je në lidhje me xhelozinë, por në momentin që ke arritur të kurosh impulsivitetin… Unë jam shumë xheloze”, thotë Fotinia.Ndërsa Danjeli i thotë se e ka kuptuar që ajo është shumë xheloze, por ai përpiqet që ta kuptojë në këtë pjesë.Te kjo pjesë ne mirëkuptohemi shumë mirë të dy. Nuk më intereson të më bëhet qejfi mua për diçka dhe tit ë ndihesh keq. Mua nuk më vret shumë xhelozia”, i thotë Danjeli.

 

Shperndaje