Arsyeja pse kjo vajzë po e shet virgjërinë është emocionuese (Foto)

Arsyeja pse kjo vajzë po e shet virgjërinë është emocionuese (Foto)

775
0

a_1475656167-9923333

Një studente ka nxjerrë në ankand virgjërinë e saj, me qëllim që të mbledhë para për të paguar studimet jashtë vendit. 20-vjeçarja dëshiron të studiojë për mjekësi.

Ariana thekson se ka vendosur që të gjejë rrugë të tjera për të bërë para dhe shitja e virgjërisë është një mënyrë e shpejtë dhe që i siguron një shumë të mirë parash.

20-vjeçarja nga Rusia e ka publikuar në internet këtë dhe ka vënë si kufi minimal 130 mijë e 560 euro.

Ariana është shprehur: “Shumë studentë kanë si çështje kryesore studimet e tyre, pasi u duhet edhe të punojnë në mënyrë që të paguajnë arsimimin e tyre”.