9 foto përvëluese të studentes 19 vjeçare (FOTO+16)

9 foto përvëluese të studentes 19 vjeçare (FOTO+16)

1670
0

4-125-620x330-530x300

Clarity Engel është një studente 19-vjeçare që i pëlqen të publikojë foto të sajat në rrjetet sociale, por vajza është përballur me kritika të shumta, duke u akuzuar edhe se kurrë nuk do të gjejë një punë.
Për këtë arsye Clarity ka reaguar duke thënë se foto që ajo publikon nuk tregojnë aspak inteligjencën e saj.
Aktualisht Clarity Engel është duke studiuar në Universitetin e Kolorados për Çështjeve Ndërkombëtare. 19-vjeçarja është një studente e shkëlqyer dhe në të ardhmen synon të nisë karrierën në politikë.
Pavarësisht synimeve që i kanë vënë veten për të ardhmen, vajza nuk kërkon të privohet dhe vazhdon të publikojë foto. Clarity forma perfekte dhe në të vërtetë në fotot e postuara shfaqet mjaft tërheqëse.