Vuçiç: Nuk mund t’i gënjej serbët për Kosovën

Vuçiç: Nuk mund t’i gënjej serbët për Kosovën

245
0

Presidenti serb, Aleksandër Vuciç ka deklaruar sot se nuk mund të vazhdojë të gënjejë popullin e tij në lidhje me çështjen e Kosovës.

Një intervistë për ‘Tanjug’, Vucic ka pranuar se ai nuk mund t’i gënjejë serbët se çdo gjë në Kosovë është e Serbisë.

Sipas tij jo çdo gjë në Kosovë është e Serbisë dhe se zgjidhjet e lehta çojnë serbët në humnerë.

“Unë nuk do të gënjej njerëzit dhe të them që gjithçka është e jona dhe se ne lehtë do të jemi në gjendje t’i luftojmë ata. Nuk mund të duroj, sepse zgjidhjet e lehta na çojnë në humnerë. Unë u them njerëzve se jo çdo gjë atje është e jona por edhe jo të gjithat janë të atyre.”, ka thënë Vucic