Vlorë,era e fortë rrëzon shtyllat e tensionit të lartë, spitali pa drita

Vlorë,era e fortë rrëzon shtyllat e tensionit të lartë, spitali pa drita

512
0

Era e fortë dhe moti i keq kanë dëmtuar fiderin “Vlora 1”, prej 6kV, që ndodhet në zonen e TEC-it, duke rrëzuar shtyllat e tensionit të lartë. Teknikët e OSHEE-së ndodhen në terren duke riparuar rrjetin, i cili furnizon me energji elektrike dhe një pjesë të spitalit rajonal të qytetit. Edhe pse moti i keq dhe era janë disfavorizuese, sipas OSSHE-së gatishmëria e stafit dhe masat shtesë në kushtet e emergjencës do të reduktojnë kohën e riparimit të fiderit.