Tags Posts tagged with "era e fortë rrëzon shtyllat e tensionit të lartë"

Tag: era e fortë rrëzon shtyllat e tensionit të lartë

Vlorë,era e fortë rrëzon shtyllat e tensionit të lartë, spitali pa...

Era e fortë dhe moti i keq kanë dëmtuar fiderin “Vlora 1”, prej 6kV, që ndodhet në zonen e TEC-it, duke rrëzuar shtyllat e...