Vidhet gjatë natës kasaforta e Drejtorisë së Patentave në Kashar

Vidhet gjatë natës kasaforta e Drejtorisë së Patentave në Kashar

45
0

Është vjedhur gjatë orëve të vona të natës kasaforta e Drejtorisë së Pantentave në Kashar. Dësohet se dy persona të paidentifikuar kanë thyer derën e arkës dhe kanë kryer grabitjen. Ndërsa, vjedhja është konstatuar mëngjesin e sotëm nga pastruesja, e cila ka bërë sinjalizimin.  Ndërkohë policia ka mbërritur në vendngjarje dhe po punon për kapjen e autorëve.