Vetëm 15-vjeç dhe punon në zyrën e Merkel, kush është shqiptari që...

Vetëm 15-vjeç dhe punon në zyrën e Merkel, kush është shqiptari që është zgjedhur kancelari më i ri praktikant në moshë

80
0

Ai është vetëm 15 vjeç dhe njihet si një ndër më të rinjtë që kanë mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel.

Gjermania, është sigurisht një nga shtetet evropiane, ku mundësia e arsimimit, punësimit, depërtimit në karrierë dhe formimit profesional është shumë e madhe.

Këtë mundësi më së miri duket se e ka shfrytzuar Leonard Mulaku, i cili vie nga Vushtrria është zgjedhur “kancelari” më i ri praktikant në moshë, në Gjermani.

Ai është vetëm 15 vjeç dhe njihet si një ndër më të rinjtë që kanë mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel.

loading...