Varka të përmbysura dhe të zhytura, pamjet që la pas tërmeti në...

Varka të përmbysura dhe të zhytura, pamjet që la pas tërmeti në Turqi

285
0

Qindra anije dhe varka jane përmbysur apo zhytur në det në Sigacik, pas tërmetit që goditi një ditë më parë zonën e Izmirit. Të gjitha dyqanet në zonën pranë kështjellës, janë përmbytur dhe gjithçka ka rënë në qetësi në vendin turistik.

Ndërkohë pas baticës çuditërisht deti u tërhoq gati 200 metër, duke bërë që qindra varka të mbeten në tokë. Shumë prej tyre nisën të zhyten në breg.