Tirana sot dhe nesër pa drita, OSHEE: Ja zonat dhe oraret

Tirana sot dhe nesër pa drita, OSHEE: Ja zonat dhe oraret

77
0

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike në Tiranë ka njoftuar të gjithë abonentët se në datat 8-9 korrik, në disa zona do të ketë ndërpreje të energjisë. Sipas njoftimi të OSHEE, do të kryhet rikonstruksioni i disa kabina e për pasojë do të stakohet energjia elektrike.

 

Njoftim për abonentët Tiranë:

Për shkak të punimeve në kuadër të investimit që po kryhet për rikonstruksionin e kabinave në kryeqytet, në datat 8-9 korrik do të stakohet energjia në këto zona

 

8 korrik

 

09:00-12:00

rruga “Pandi Dardha”

 

09:00-13:00

rruga “Njazi Demi”, rruga “Komuna e Parisit”

 

09:00-15:00

rruga “Nasi Pavllo”, rruga “Jan Kukuzeli”

 

9:30 deri 15:00

 

Rruga “Siri Kodra”, rruga “Ferit Xhajko”

09:00-16:00

 

rruga “Myslym Keta”, rruga “Andrea Mano”, rruga “Njazi Meka”

09:00-11:00

 

rruga “Besim Fagu”, rruga ”5 Maji”, rruga “Njazi Meka” , rruga “Bardhyl”

11:00-13:00

rruga “Qazim Vathi”

 

13:00-15:00

rruga “Kongresi i Manastirit”

 

9 korrik

01:00-04:00

 

rruga “Sitki Cico”

04:00-05:00

 

rruga “Odhise Grillo”

 

01:00-06:00

rruga “Hoxha Tahsim” pjesërisht”

 

09:00-16:00

rruga “Jorgo Plaku” pjesërisht, pranë rrugës “5 Maji”, rruga “Pandi Dardha”, rruga “Njazi Meka”✔️

 

09:00-11:00

 

rruga “Halit Bega”, rruga “Niko Avrami”

9.00-13.00

 

rruga “Preng Bibë Doda” pjeserisht, prane KESH

 

09.00-15.00

Zall Mner, rruga “Sandër Prosi”, rruga “Fortu

loading...