Thyhet gjatë natës brava e Akademisë së Arteve, nisin hetimet

Thyhet gjatë natës brava e Akademisë së Arteve, nisin hetimet

427
0

foto1_1474105903-688305-550x302

Persona ende të paidentifikuar nga policia kanë thyer bravën e Akademisë së Arteve dhe kanë mundur të futen brenda.

Ngjarjen e ka denoncuar zëvendësrektori i Universitetit, i cili ka lajmëruar policinë. Për ngjarjen në fjalë kanë nisur hetime dhe pritet të hidhet dritë mbi motivet e autorëve dhe nëse kanë mundur të vjedhin objekte apo materiale të tjera.

Ngjarja dyshohet të ketë ndodhur gjatë natës.