Tags Posts tagged with "Thyhet gjatë natës brava e Akademisë së Arteve"

Tag: Thyhet gjatë natës brava e Akademisë së Arteve

Thyhet gjatë natës brava e Akademisë së Arteve, nisin hetimet

Persona ende të paidentifikuar nga policia kanë thyer bravën e Akademisë së Arteve dhe kanë mundur të futen brenda. Ngjarjen e ka denoncuar zëvendësrektori i...