“Të jetë hera e fundit që hyn kur unë bëj dush”, Antonela...

“Të jetë hera e fundit që hyn kur unë bëj dush”, Antonela paralajmëron Valonin

52
0

Valoni është banori më i ri i BB Vip. Ai është pritur goxha mirë nga banorët e tjerë. Gjithashtu ka sjellë edhe një atmosferë festive në shtëpi, pasi gjatë gjithë kohës e sheh duke kënduar. Mirëpo, Antonela e ka vënë në lojë.

Ajo ka qenë duke bërë dush kur Valoni ka hyrë në banjo dhe e ka parë. Pasi ka mbaruar, ajo ka menduar t’i bëjë një rreng kënëgëtarit nga Kosova. Antonela e ka paralajmëruar që të mos hyjë në banjo kur ajo është duke bërë dush, por e gjitha në kuadrin e shakasë.

Ajo ika thënë:

Dëgjo këtu ç’a po them. Të jetë hera e fundit që unë bëj dush dhe ti hyn brenda.