“Të gjithë qajnë herën e parë, fatmirsisht ai fiku dritat” studentja rrëfen...

“Të gjithë qajnë herën e parë, fatmirsisht ai fiku dritat” studentja rrëfen eksperiencën e saj si eskortë: Sapo paguajnë ata…

156
0

Më shumë se një e pesta e studentëve, në Mbretërinë e Bashkuar, kanë menduar të përfshihen në industrinë e seksit, sipas një projekti të madh kërkimor. Më shumë se 6.750 studentë nga e gjithë Mbretëria e Bashkuar morën pjesë në një studim në internet nga Universiteti Swansea. 5% e tyre kishin punuar në industrinë e seksit dhe studentët meshkuj kishin më shumë gjasa të përfshiheshin sesa gratë.

Ndërkohë, BBC ka publikuar disa nga tregimet e mbledhura si pjesë e Projektit të Punës së Seksit Studentor nga studentë dhe të diplomuar nga Universiteti i Uellsit të Jugut për një film në lidhje me këtë çështje.

 

Posie

 

Studentja e shkencave kompjuterike, Posie, ishte 18 vjeeç dhe kur filloi kur nisi të punojë si eskortë për të përballuar shpenzimet e universitetit.

 

“Nuk i urrej njerëzit, por thjesht nuk më pëlqen fakti që ata përpiqen të të zotërojnë. Sapo paguajnë, ata mund të bëjnë gjithçka që duan me ty. Universiteti është shumë i frikshëm dhe nuk kam para për këtë, mendoj se kjo ishte arsyeja që fillova. Agjensia e eskortave drejtohej nga femra, ndaj e ndjeva se mund ta provoja njëherë.

 

Pasi më lanë në vendin e takimit, i rashë ziles. Një burrë u shfaq tek dera dhe ishte shumë i tmerrshëm në pamje.

 

Hyra brenda dhe ai më ofroi një gotë verë, ndërsa unë po shikoja koleksionin e tij me DVD. Pastaj shkuam në dhomën e gjumit. Qava. Fatmirësisht ai fiku dritat dhe kështu nuk pa asgjë. U pagova 150 paund dhe ai më dha gjithashtu disa para shtesë, të cilat nuk kishin vlerë pas gjithë asaj që përjetova, por në fund mendova ‘janë shumë para për mua’. Ku hipa në taksi lotët më përvëlonin faqet.

 

Unë mund të punoja vetëm gjatë fundjavave, sepse isha full-time në universitet. Isha shumë e zënë dhe shumë shpejt u bëra e njohur, derisa arrita të kem 10 klientë në fundjavë.

 

Me kalimin e kohës gjithçka bëhet normalitet, u mësova me të dhe u bë pjesë e imja.  Gjatë javës bëja gjërat e mia, ndërsa në fundjavë isha “Tilly”, që fitonte shumë lekë.

 

Nuk e di sa para kam fituar në një vit, por çdo fundjavë kthehesha me rreth 1000 paund.

 

Do dëshiroja t’i kisha kursyer këto lekë, dëshiroja të kurseja dhe nisa, por isha vetëm 18 vjeçe. Nuk kam asgjë çfarë të shtoj më.