Të braktisur jetojnë vetëm me gjyshin e verbër, shteti i heq ndihmën...

Të braktisur jetojnë vetëm me gjyshin e verbër, shteti i heq ndihmën ekonomike, fëmijët jetim APEL për NDIHMË

452
0

Besjada është një 14 vjeçare nga fshati Trashovicë i Gramshit, e cila jeton me vëllain e saj Stejsin 16-vjeç dhe gjyshin e verbër 88-vjeçar. Babi i saj ka ndërruar jetë tri vite më parë, ndërsa nëna i ka braktisur.

70537721_2597066613677473_4842793952312557568_n.jpg

Fëmijët ekonomikisht mbahen me pensionin e gjyshit, të cilit i blejnë edhe ilaçet.

 

Ndihmën ekonomike  shteti ia kanë ndërprerë prej trej muajsh dhe kjo gjë i ka  zhytur fëmijët në varfëri totale.

 

Gazetari Skerdilajd Murati, i cili ka bërë rastin publik bën thirrje që të gjithë shqiptarëve të ndihmojnë fëmijët.