“S’ka birë none e bir k*rve…”, Edi Rama me fjalor rruge në...

“S’ka birë none e bir k*rve…”, Edi Rama me fjalor rruge në filmin “I Love Tropoja”

419
0

Zbulohen fjalët që thotë kryeministri Edi Rama në filmin “I Love Tropoja”.

TIRANË– Kryeministri Edi Rama është një ndër aktorët pjesmarrës në filmin “I Love Tropoja, të realizuar nga Ermal Mamaqi. Por, deri më tani dinim vetëm faktin se Edi Rama do të ishte në rolin e dajës së aktorit kryesor, Mamaqit.

 

Tashmë kanë dalë dhe disa pjesë nga teksti që Edi Rama ka thënë gjatë pjesës aktruese, kur po zhvillohet një dasmë. Ai futet në banket dhe me zë të lartë përdor një fjalor rruge.