Si të zbardhni dhëmbët me lëkurën e bananes

Si të zbardhni dhëmbët me lëkurën e bananes

611
0

Lëkurat e bananeve të pjekura janë shumë të pasura me kalium. Kështu që ato mund të ndihmojnë në zvogëlimin e njollave të verdha që shfaqen si rezultat i konsumit të disa pijeve të caktuara siç janë kafeja dhe çaji apo ushqime si boronica dhe mjedra.

Çfarë duhet të bëni:

Lani dhëmbët tuaj me furçe si zakonisht

Merrni lëkurën e bananes dhe e fërkoni tek dhëmbët për 2 minuta.

I lani përsëri dhëmbët. Përsëriteni këtë çdo ditë, për një muaj rresht.

Ndryshimin do e vini re vetë!

Shperndaje