Shpjegimi: Pse italianët që hanë makarona përditë nuk shëndoshen aq sa ne

Shpjegimi: Pse italianët që hanë makarona përditë nuk shëndoshen aq sa ne

62
0

Të gjithë e kemi pyetur veten shpesh përse Italianët që hanë makarona pothuajse çdo ditë nuk shëndoshen aq sa ne?! Përveç se ato kanë sasinë e ushqimit më të vogël nëpër pjata paskan dhe një sekret tjetër.

Kjo ndodh pasi ata kujdesen për trupin vazhdimisht dhe nuk po flasim për palestrën. Shumica e italianëve pasi konsumojnë darkën bëjnë gjithmonë ecje. Ecja ndihmon në tretjen e ushqimit, si dhe rregullon nivelin e sheqerit.

Pra mos harroni balanconi ushqimin me ecjen nëse nuk bëni një aktivitet fizik!