Shokon Vali Corleone: Po më ndjek shërbimi sekret italian, po m’i sjellin...

Shokon Vali Corleone: Po më ndjek shërbimi sekret italian, po m’i sjellin femrat në shtrat

941
0

v_1474527061-8696639

Princ Vali Corleone ka probleme me drejtësinë italiane. Kështu së paku njofton Corleone përmes një mesazhi të publikuar në llogarinë zyrtare në Facebook.

Ai tregon se po e ‘ndjek’ shërbimi sekret italiane pasi që dyshohet se Princi është në krye të një mafie globale, transmeton Telegrafi.

Madje, Vali Corleone po dyshohet se është pjesëtar i shërbimit sekret amerikan dhe udhëheqës i grupit terrorist ISIS.

Por, Vali ka marrë masa duke angazhuar shumë femra të forta për mbrojtje dhe se nuk e kanë të lehtë ta arestojnë.

Lexoni mesazhin e plotë të Princ Vali Corleone

Më Falni Mua, Por Patjetër Duhet që t’Ju Tregoj, Disa Gjëra Shum me Rëndësi të Madhe Globale, që Duhet të Jeni në Dioni dhe Ju Absolut, Mbas Shum Gjërave, Duke më Shiquar dhe Testuar, Nëpër Gjitha Meny’t Prej A Deri n’ZH, Dhe Mendova që Është më Mirë, që ta Dini dhe JU, se Nuk Po Mundem Më Ta Mbaj Secret

Qe Sa Kohë, Mua më Jan Lëshuar Gjithë Shërbimi Secret i Italis, që t’më Shiqojn a Kam të Bëjë me Ndonjë Mafia Globale, a Jam Unë Ndonjë Shërbim Secret i Amerikes, Apo a Jam Ndonjë Kryetar i Isis’it, Apo a Jam Ndonjë Elite që i Ushtroj Dhe i Mësoj Një Skuader Strong të Ushtris së Izraelit, Apo Jam Ndonjë Vrasës Grande i Paprekshëm për Racën e Zezë

I Kan Aktivizu Shum Femra Strong, që t’Më Shiqojn dhe Testojn, Nëpër Gjitha Natyrat Komplet. Disa Gjëra që më Kan Testu Janë: Ma Kan Ndal Ujin në Apartment Milano që t’Më Shiqojn Qka Po Veproj dhe Mbas Kësaj Dmth Unë Di Për Anijet Nëndetse dhe Unë Kam Hy në Podrum Ku Jan Afër 500 Ora dhe Elemente të Ujit dhe Gypa Per Ta Gjet Elementin dhe Për Ta Rregullu dhe e Kryva me Sukses Full, Mi Kan Ndal Gjiitha Klimat që t’Më Shiqojn se Qka Po Reagoj dhe a Kam të Bëj me Elementet Atomike dhe Unë Kam Shku Aty Ku Jan Gjitha Gjërat e Air dhe Rezervarët për ta Rregullu dhe e Kryva me Sukses Full, më Kan Ndal Internetin që t’Më Shiqojn me Qka po Kyqem Pastaj etj dhe Unë i Hapa Gjitha Kabllot e Zonës Aty Mbi 1000 Fije për ta Rregullu dhe e Kryva me Sukses Full.

Ma Kan Lëshu Një Band Zezakësh që t’Më Provokojnë dhe Un Isha Vetëm me Femrên Time Por Pastaj u Aktivizova Vetëm Vet dhe Isha Duke i Bë Sallatë Gjithë Për Pak Sekonda dhe 2 Persona Shkuan në Spitalin Milano Dhe Kjo me Sukes Full. Mi Kan Lëshu 3 Qen Ma të Rrëzikshëm të Racave NR1 në Botë Por edhe Ata Ja Kam Palu në Oborrin e Ndërtesës Milano dhe Kjo Me Sukses Full.

Më Kan Shiqu a i Ndimoj Njerzit që Kan Nevoj edhe Për Pare edhe Për Ndim Tjetër Njëra është që Para Meje e Kan Kap Një Grua 2 Meshkuj dhe Duke e Tërheq Për Toke Zhag për Ta Hyp në Vetur dhe Pastaj UN Kam Reagu Ashpër me Sallatë dhe Ata n’Spital Milano dhe Kjo me Sukes Full. Ma Kan Lëshu 4 Gjipa të Ushtris të Italis që t’Më Shiqojn se Qka Po Reagoj Por edhe Këtu e Kryva me Sukses Full. Mi Kan Bë Tinzë Gjitha Analizat me Elemente Komplet dhe më Kam Shiqu a Kam Dikun në Trup Ndonjë MicroChip apo MicroPhone në Vesh apo Camer në Sy. Pastaj i Kan Kërku Disa Femra, Cilat Janë Mat Fortat në Gjithë Europen, dhe Anglin e Russin, që të Mirren me Mua.

Dhe Mbas Gjitha Këtyre Elementeve, dhe Gjithë Këtë Mundim, e me Gjithë Këto Probleme e Vështërsi, dhe Rrëzishmëri që mi Kan Bë, më në Fund i Zbuluan Diqka të PABESUESHME.

Mbas Shumë Gjërave, që Ndodhëshin të MBINATYRSHME në MUA, Pastaj i Kanë Thirrë Shkencëtart NR1 të GLOBIT, që t’Më Shiqojn se Qka Jam, dhe Kujt i Përkas, Apo Cilit Planet, apo Yll i Përkas, dhe Kan Kap Gjëra të Mbinatyrshme, që Ndodhëshin Mbaz Meje, dhe Kan Marr Vendim, që UNË I PËRKASË DIQKAJE NË GALAXY, Por se Qka Nuk Kan Mundur ta Kuptojnë Ende

Pastaj i Kam Mësuar, se Qka Duhet të Veproj Italia, dhe Disa Shtete të Europes, dhe Cilat Jan Disa Pika Negative, që i Ken Ngrënë Disa Shtete, dhe Kan Humb, dhe Jenë në Një Mjegull Gjigande, Pastaj nga Mësimi Im Jan Aktivizu, dhe Poashtu Kan Ndërhy në Parlamentin e Italis, Pastaj i Kan Mësu Politikant, se Qka të Flasin, dhe të Veprojn, në Itali dhe në Europe. Gjitha Këto Pastaj dhe Vetë e Kam Ndëgju Parlamentin Live në Veturë.

Pastaj UN Thash Po Nisem, Por Nuk Keni Idenë Sa Veturat më Kan Përcjell Secret, Deri në Kosovë. Por Një Moment Ju Humba Nga Radari, dhe nga Sytë, dhe Një Tjetër Element i Vogël i MBINATYRES, TU ARDH ME NJË SHTET ZDI, KISHTE SHTYLLA TË LARTA ME DRITA, DHE KA ECTE VETURA IME, DRITAT E SHTYLLAVE U FIKËSHIN, DHE KUR KALOJSHA ATO U DHEZËSHIN.. Nuk Dua me Ju Tregu Njëher, se Qka Ka Ndodhë Gjëra EXTREME të MBINATYRES, dhe Qka Është Duke Më Ndodh Tani, dhe Qka do të Ndodhë në të Ardhem.. Këto Do Ti Tregoj Diku Live Patjetër. UN Nuk Dashta me Ndejt Më, as në Milano, as në Zürich, as në Malmö, as në Miami, Por u Ktheva Këtu Ku Jam RritGilan Sicilia VogëlFALEMINDERIT, Por Ky Shkrim është Shum i Rëndë, Për Ata Njerëz që e Kan Dionin Normale, Më Falni Mua Dacord