Shenjat e horoskopit në zyrë: cilët janë miqtë më të mirë të...

Shenjat e horoskopit në zyrë: cilët janë miqtë më të mirë të punës dhe cilët më mirë të shmangni

105
0

Dëshironi të shmangni përpjekjet e bashkëpunëtorëve për të hapur bisedën tuaj më të freskët? Përgjigja, ndër të tjera, mund të qëndrojë te yjet.

 

Një faktor që mund të na ndihmojë të kuptojmë më mirë pse jemi më të pajtueshëm me disa njerëz në fushën e punës janë yjet. Më poshtë lexoni se si është secila shenjë e zodiakut në sferën profesionale dhe cila përputhet më shumë me tuajën.

 

Dashi

 

Dashamirësi, ata nuk do të luftojnë me të gjithë kolegët, vetëm me ata që nuk i njohin aftësitë e tyre drejtuese. Kur ata nuk po propozojnë ide fantastike për projekte të reja që do të mërziten t’i zbatojnë, ata gërmojnë në deklaratën e misionit të kompanisë për përgjigje. A ia vlen të japësh 110%? Nëse vendosin të mos e bëjnë këtë, ata do të japin dorëheqjen – dhe jo në heshtje.

 

Ata punojnë në mënyrë ideale me: Akrepët, Bricjapët, Luanët (nëse i pranojnë si shef)

 

Më mirë ta harroni atë me: Ujorët, Demët, Luanët (nëse e nisin keq)

 

Demi

 

Ata mund të jenë gjithmonë të parët që vijnë në punë dhe e thyejnë pak, si shkopinj, atyre që vonohen, por në krizën e radhës që lind ata janë aty, gurë gjakftohtësie, duke vënë një memo përballë tjetrës deri në puna del. Dhe kjo është arsyeja pse, në fund të fundit, ne të gjithë i duam dhe i lëmë të dekorojnë tavolinat e tyre me të gjithë ata qirinj aromatikë që nuhasin si një korridore në Sephora.

 

Ata punojnë në mënyrë perfekte me: Gaforret, Virgjëreshat, Peshoret

 

Më mirë harrojeni me: Dashin, Shigjetarin, Binjakët

 

Binjaket

 

Një racë e rrallë që jo vetëm që nuk i vjen inat takimeve, por gjen gjithmonë diçka interesante për të thënë. Po, OK, shpesh këto gjëra janë thashetheme. Me 70% ide gjeniale dhe 30% paaftësi të plotë për të ekzekutuar një përmbledhje pa improvizuar të paktën pak, ata performojnë më së miri në pozicione që i lejojnë të jenë krijues dhe të kenë orë fleksibël.

 

Ata punojnë mirë me: Peshoren, Shigjetarin, Ujorin

 

Harrohet më së miri me: Virgjëreshat, Bricjapët, Akrepat (ata nuk e kuptojnë humorin e tyre)

 

Gaforrja

 

Kur u njoftua për telekomunikimin, ata bënë një festë sepse më në fund mund të punonin me pizhame. Kohë të mira… Kur kthehen në zyrë, përfundojnë të mbingarkuar sepse nuk mund t’u thonë jo kolegëve që kanë nevojë për ndihmë dhe shefave që përfitojnë nga zemrat e tyre të buta. Ata tashmë kanë dhënë dorëheqjen në heshtje.

 

Ata punojnë në mënyrë ideale me : Demin, Virgjëresha, Peshqit

 

Më mirë harrojeni me: Binjakët, Luanin, Ujorin

 

Luani

 

Nuk është e vërtetë se e vetmja mënyrë për t’i bërë ata të funksionojnë është t’i promovosh në drejtues departamentesh. Ata performojnë mirë në çdo pozicion, veçanërisht nëse janë fytyra e kompanisë dhe komunikojnë me klientët – për sa kohë që ata mendojnë se puna e tyre njihet dhe kanë rreth tyre kolegë të denjë për të qenë në gjendje të konkurrojnë.

 

Ideale me: Dashi, Luanët, Akrepat (shih “të denjë” më lart)

 

Harrojini më së miri me: Gaforret, Shigjetarin, Peshqit

 

Virgjeresha

 

Është shkruar shumë për etikën e punës së Virgjëreshave, shumica është e vërtetë. Ata do të kryejnë çdo detyrë që do t’u jepet, aq sa munden, për aq kohë sa ajo shoqërohet me udhëzime adekuate (qoftë edhe një plan). Përndryshe, ata i zë paniku, fillojnë të analizojnë shumë, sëmuren me stomakun e tyre nga ankthi dhe në fund fillojnë të ankohen.

 

Ata punojnë mirë me: Demin, Gaforrjen, Bricjapin

 

Më mirë harrojeni me: Binjakët, Shigjetarin, Ujorin

 

Peshorja

 

Diplomatët nga lindja, Peshoret arrijnë të shmangin thashethemet në zyrë dhe të ruajnë një nivel të caktuar dhe (për aq kohë sa u duhet dhe nuk punojnë në një hapësirë ​​të hapur) një estetikë të caktuar. Megjithatë, nëse ata duhet të marrin një qëndrim për diçka të rëndësishme dhe urgjente që mund t’i shqetësojë njerëzit nëse shkon keq… fat të mirë!

 

Ata punojnë mirë me: Binjakët, Luanin, Ujorin

 

Më mirë harrojeni me: Dashin, Akrepin, Bricjapin

 

Akrepi

 

Akrepat në zyrë janë mbresëlënës të përkushtuar, jashtëzakonisht efikas dhe çuditërisht të ëmbël. Ju nuk keni absolutisht asnjë arsye për t’u frikësuar prej tyre, përveç nëse keni bërë diçka të dyshimtë moralisht, p.sh. thashethemet pas shpine ose përpiqen të marrin meritat për diçka që kanë bërë. Atëherë po, kini shumë frikë prej tyre.

 

Ata punojnë mirë me: Dashin, Virgjëreshat, Bricjapët

 

Më mirë harrojeni me: Binjakët, Gaforren, Peshqit (nuk duron ankimin)

 

Shigjetari

 

Nuk ka asnjë problem, sado i zymtë dhe i pakapërcyeshëm të duket në shikim të parë, që një Shigjetar në zyrë nuk do të jetë në gjendje ta zgjidhë. Jashtëzakonisht i aftë për të përballuar situatat e panikut dhe për të shpëtuar ditën… por kur gjërat qetësohen dhe bëhen të parashikueshme (dmth. të mërzitshme), mos i kërkoni për asgjë. Ata janë ndoshta në ndonjë plazh.

 

Ata punojnë në mënyrë ideale me : Dashi, Luani, Ujori

 

Më mirë harrojeni me: Demi, Virgjëresha, Akrepi

 

Bricjapi

 

Ata janë të parët që mbërrijnë, të fundit që largohen dhe në mes ata sulmojnë listën e tyre për të bërë me saktësi kirurgjikale dhe fokus absolut. Nuk humbet asnjë minutë, që do të thotë se ata hanë sallatën e tyre gjithmonë në zyrë dhe nuk do t’i gjeni kurrë të relaksuar dhe të disponuar për shoqërim. Shumë keq, do të ishte mirë të njihje më mirë shefin tuaj të ardhshëm.

 

Ata punojnë mirë me: Demi, Virgjëresha, Akrepi (nëse nuk shkatërrojnë njëri-tjetrin)

 

Më mirë harrojeni me : Binjakët, Shigjetarin, Ujorin

 

Ujori

 

Tepër i irrituar që shoqëria jonë nuk e ka kapërcyer ende konceptin “zyre” dhe e bindur se e gjithë kjo mund të bëhej online. Duke folur për këtë, ata nuk e kanë gabim. Ndërkohë vendosin kufjet, izolohen dhe gjejnë zgjidhje edhe për problemet që mundonin Shigjetarët. Gjenitë apo të çuditshëm? Po. te dyja.

 

Ata punojnë mirë me: Binjakët, Peshoren, Shigjetarin

 

Më mirë harrojeni me: Demi, Virgjëresha, Bricjapi

 

Peshqit

 

Ata do të bëhen miku juaj më i mirë, për sa kohë që ju nuk i pyesni pse po vonohen përsëri në zyrë dhe si po shkon ai afat (dhe i detyroni të gënjejnë). Nëse ju duket sikur po ëndërrojnë gjithë ditën në vend që të punojnë, ju mungon imagjinata: puna do të dalë në një farë mënyre misterioze dhe do të ketë kohë për të dalë për të pirë së bashku më pas.

 

Ata punojnë mirë me: Binjakët, Gaforren, Shigjetarin

 

Më mirë harrojeni me: Virgjereshat, Akrepat, Bricjapët