SHBA dhe vendet e BE gati për 30 qershorin, kërkesë KQZ-së: Duam...

SHBA dhe vendet e BE gati për 30 qershorin, kërkesë KQZ-së: Duam vëzhgues

354
0

Ambasada e SHBA, Britanisë së Madhe dhe vendeve të tjera Evropiane kanë kërkuar që të kenë vëzhgues në zgjedhjet e 30 qershorit. Pas kërkesës zyrtare nga ambasadat, KQZ në mbledhjen e sotme ka akredituar vëzhguesit dhe përkthyesit e tyre të cilët do të jenë prezentë në 30 qershor.

Duke komentuar dhe punën e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për mbarëvajtjen deri më tani të këtij procesi të rëndësishëm zgjedhor, selitë diplomatike në vendin tonë, kanë dërguar edhe listat me emrat e personave vëzhgues.