Rrjedhin fotot e dronit të ri rus, dhe duket si B-2 amerikan

Rrjedhin fotot e dronit të ri rus, dhe duket si B-2 amerikan

547
0

Dikush ka nxjerrë fshehurazi foto të dronit më të fundit rus për bombardime të rënda, të quajtur Okotnik, dhe me sistem “stealth”, që u fshihet radarëve. Droni duket shumë i ngjashëm me B-2 amerikan, me sistemin e krahëve që mund t’i japë fshehje nga radarët e madje ta bëjë t’u mbijetojë edhe avionëve amerikanë. Rusia e ka vënë këtë dron në një mision të paqartë, por që pritet se do të përcaktojë sistemin mbi të cilin do të ndërtohen avionët e brezit të ri. Një tjetër avion që ka nxjerrë Rusia së fundmi është SU-57, që po ashtu ka një farë ngjashmërie me Okhotnikun, që tregon se ky dizenjimm do të jetë e ardhmja e avionëve luftarakë.