Qeveria i mbylli lojrave të fatit/Sipëmarrësit shqiptarë drejt Kosovës

Qeveria i mbylli lojrave të fatit/Sipëmarrësit shqiptarë drejt Kosovës

145
0

Bixhozi dhe lojërat e fatit këtë vit në Shqipëri morrën goditje përmes një ligji, që nisi zbatimin në janar. Me mijëra tilla janë mbyllur. Po ku ndodhen sot sipërmarrësit e kompanive të fojrave të fatit?

Një pjesë e madhe e tyre i janë drejtuar Kosovës.

Janë 19 biznese të tilla me pronarë shqiptarë që veprojnë në Kosovë.

Sipas Agjencisë kosovare për Regjistrimin e Bizneseve numri aktual i pikave te basteve dhe lojërave të fatit në Kosovë është 394.

Bixhozi dhe lojërat e fatit vazhdojnë të frekuentohen shumë nga qytetarët në gjithë botën. Sipas disa studimeve, tajlandezët janë lojtarët më të mëdhenj në botë, në vend të dytë janë turqit, kurse vendin e tretë e mbajnë ballkanasit.

loading...