Qëndroi 7 vite në burg, kush është ish bashkëshorti i Albërie Hadërgjonajt...

Qëndroi 7 vite në burg, kush është ish bashkëshorti i Albërie Hadërgjonajt (FOTO)

268
0

Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj gjithmonë ka folur në publik edhe për jetën e saj private. Nëpër intervista ajo ka deklaruar se është martuar shumë e vogël, në moshën 16 vjeçare, ka bërë dy vajza dhe më pas është ndarë me bashkëshortin.

Po ashtu, Albëria ka rrëfyer se ish-burri e tradhtonte dhe madje ishte i përfshirë në afera kr iminale, vepër për të cilën qëndroi 7 vjet në bu rg.

Ai quhet Mentor Hadërgjonaj, por në dokumentet e prokurorisë rezulton me emrin Xhevdet Hadërgjonaj. Së fundmi është bërë publike edhe një foto e vjetër e Albëries me të. Në foto ata ngjajnë shumë të rinj.