Pse kaq shumë gra të zgjuara dhe tërheqëse, janë ende “single”?

Pse kaq shumë gra të zgjuara dhe tërheqëse, janë ende “single”?

328
0

A keni menduar ndonjëherë pse kaq shumë gra të zgjuara dhe atraktive janë ende single?

Pse disa nga miket apo koleget tuaja, edhe pse janë tërheqëse, argëtuese, elokuente dhe inteligjente, nuk kanë partner në jetën e tyre?

Ajo që do të lexoni më poshtë do t’ju ndihmojë t’i përgjigjeni të gjitha pyetjeve …

Ato janë gra që sigurisht nuk kanë nevojë për një njeri për t’i mbajtur!

Ato janë mjaft të thjeshta, të shoqërueshëme dhe shumë të kuptueshme, kështu që pse jane  ende vetëm?

Ato nuk e konsiderojnë veten superiore ndaj askujt, por e kanë të vështirë të pranojnë një njeri në jetën e tyre, nëse nuk e konsiderojnë atë të denjë për dashurinë dhe respektin e tyre.

Ato janë të bindura që nuk kanë frikë të jenë vetëm, nuk kanë frikë nga ankthi, dështimi apo kujtimet e gabimeve të kaluara.

Ato as nuk kanë interes për të arritur qëllimet e tyre profesionale dhe “ngritje” shoqërore. Ato krijojnë marrëdhënie të bazuara në karrierizëm dhe komoditet.

Një grua inteligjente dhe tërheqëse nuk e humb kohën dhe energjinë me një burrë që nuk mund ta vlerësojë atë në të gjitha aspektet e jetës.

Dhe kjo do të thotë dikë me pak vetëbesim, që nuk dëshiron të shprehë ndjenjat e tij, nuk është i interesuar të marrë pjesë në një marrëdhënie serioze dhe të thellë.

Por le të shohim në detaje se cilat janë arsyet pse gratë tërheqëse dhe inteligjente janë shpesh të vetme:

1- Kanë standarde shumë të larta

Janë të vetëdijshme për vlerën e tyre dhe me siguri nuk duan një njeri të ri pranë tyre.

Ato duan një marrëdhënie të balancuar, ku asnjeri prej tyre nuk mbizotëron. Ato duan një njeri të fortë, të sigurt, të pavarur dhe gjithmonë të gatshëm të përmirësohet në marrëdhënien e çiftit.

2- Ato janë të kënaqur me veten

Këto gra të bukura dhe inteligjente nuk kanë nevojë për një njeri për t’i plotësuar ato! Kanë një familje që e duan, miqtë me të cilët kanë shumë argëtim dhe besim, një punë, interesa dhe hobi që mbushin ditët e tyre. Kur zgjedhin të jetojnë një dashuri, ato nuk plotësojnë nevojat, por thjesht pasurojnë jetën e tyre.

3- Nuk e tolerojnë absurditetin e njerëzve

Nuk do të tolerojnë qëndrime të papjekurish. Ato janë “alergjike” ndaj manipuluesve, gënjeshtarëve, hipokritëve, mashtruesve … Ato nuk lejojnë askënd të luajë me ndjenjat e tyre, t’i përdorë ato, t’i tradhtojë.

4-Kanë punuar shumë për të arritur atë që janë dhe nuk do të lejojnë që dikush t’i ndryshojë

Ato kanë shumë për të përmirësuar personalisht dhe profesionalisht. Këto gra madhështore e dinë kuptimin e fjalës sakrificë. Pra, ato kurrë nuk mund të duan një njeri dembel, pa ambicie, pa ëndrra. Dikë pa qëllime që përpiqet të ngadalësojë fluturimin e tyre.

5-Ato nuk ulen duke pritur që dikush t’i shpëtojë

Ato kanë luftuar për të marrë çdo gjë që kanë. Princi simpatik në kalin e bardhë që vjen në ndihmë të tyre është vetëm një përrallë zanash e bukur që lexojnë, por e lënë pas dhe përveshin mëngët.

6-Ato kurrë nuk do të jenë opsioni i dytë

Duan të jenë në vendin e parë në jetën e një burri, nuk janë të kënaqura me asgjë më pak. Burri që i lë pas dore, që lë t’i presin për t’i gjetur përsëri, i ka humbur ato. Ato mund ta perceptojnë kur ndodh diçka pas shpinës së tyre, madje mund të ndalojnë situatën para se të fillojë.

7- Ka pak njerëz që i vlerësojnë ato

Burrat priren të ikin nga një grua e angazhuar dhe e kërkuar. Kanë frikë nga inteligjenca, forca dhe aftësia e saj.

Ata ndjehen të frikësuar nga aftësitë e tyre të pabesueshme intelektuale dhe vendosmëria e tyre. Këto gra janë të vetëdijshme për fuqinë e tyre dhe nuk do ta zvogëlojnë rëndësinë e qëllimeve të tyre dhe sukseseve të tyre vetëm për shkak se një burrë ndihet inferior.