Prefekti i Vlorës Mamaj në inspektim të hidrovoreve

Prefekti i Vlorës Mamaj në inspektim të hidrovoreve

531
0

Nga Anila Sulaj Ahmataj

Flamur Mamaj vazhdon ta ndjek situatën  klimaterike në terren, duke inspektuar funksionimin e hidrovoreve, pasi kushtet dhe moti nuk favorizojnë situatë të mirë. Zoti Mamaj ka kërkuar nga OSHE dhe drejtori i bordit të mos neglizhohet furnizimi me energji elektrike i hidrovorit të Akërnisë. Situata e reshjeve vazhdon të jetë e  survejuar, pasi  reshjet e fundit të shiut sollën përmbytje të mëdha.