Pikturon në murale, mahnitëse çfarë ka bërë së fundmi

Pikturon në murale, mahnitëse çfarë ka bërë së fundmi

315
0

Artisti di të krijojë realitetin e botës së tij dhe ta shfaq ashtu siç e ka ëndërruar tek të tjerët. Aftësitë e një artisti janë marramendëse. Megjithëse fjala ‘artist’ vihet në kuptim të gjerë, piktorët janë ata të cilët i japin ngjyra këtij emri. David Duits është njeriu i cili e ka bërë këtë murale në portin Antwerp të Belgjikës. Ai ka arritur të pikturojë një port të tërë. Është i tillë çfarë ju keni dashur ta shihni apo ndoshta keni vizituar një të tillë? Shikoni më poshtë.