Përfiton mbi 10 mijë paund prej burrave të pasur, studentja tregon si...

Përfiton mbi 10 mijë paund prej burrave të pasur, studentja tregon si i bën për vete….

614
0

Një studente 18-vjeçare ka zgjedhur një mënyrë ndryshe për të paguar tarifat e shtrenjta të Universitetit.

Chloe është nga Lodra dhe po studion Psikologji e Neuroshkencë, si dhe ka synim që të bëhet psikologe dhe të marrë diplomën e masterit me doktoraturën.

Për të gjitha këto, i duhen mijëra paund, prandaj ka zgjedhur që të ketë gjashtë burra të pasur (sugar daddy), që i japin çdo muaj nga 1500-3000 paund dhe i paguajnë udhëtimet, pazarin, dhuratat dhe pushimet.

 

Image

Ajo takohet me të gjithë 2-4 herë në muaj, bazuar në kohën e lirë që ka nga Universiteti. Chloe thotë se nuk ka bërë kurrë marrëdhënie seksuale me ta.

 

 

Në këmbim të parave, thjesht i bën shoqëri të mirë dhe kalon kohë me ta.

 

Chloe nuk ka asnjë shqetësim për këtë zgjedhje, megjithëse familja nuk është në dijeni, por miqtë e mbështesin.

 

Ajo e përshkruan si një punë ‘jashtëzakonisht të dobishme’ që i lejon një jetë të rehatshme si studente.