Nusreti sërish në telashe, nisin hetimet për videon që ka publikuar në...

Nusreti sërish në telashe, nisin hetimet për videon që ka publikuar në rrjetet sociale

295
0

Shefi i kuzhinës më i famshëm në botë, Nusret Gokçe, po hetohet nga policia në vendin e tij, pas një video që ka publikuar në rrjetet sociale.

Sipas informacioneve nga mediat e huaja, një ndjekës i tij është ankuar se në video Nusret-it i shihen pjesët intime.

Mësohet se hetimi ka filluar menjëherë pas këtij denoncimi. Sipas akuzuesit, shpërndarja e një video të tillë tek 33 milionë ndjekës është “Shkelje e moralit njerëzor”.

Akuzuesi pretendon se video në fjalë është shpërndarë në rrjetet sociale të Nusret-it, ku ai ka mbi 33 milionë ndjekës dhe përbën “Shkelje të moralit njerëzor”.

Në video duket teksa Nusret hidhet në shtrat dhe i duken organet intime.