Nuk duhet shumë për t’u thyer zemrën, ja cilat janë shenjat më...

Nuk duhet shumë për t’u thyer zemrën, ja cilat janë shenjat më të ndjeshme të zodiakut

91
0

 

Çdo shenjë e zodiakut është unike dhe ka karakteristika dalluese. Shkalla e ndjeshmërisë së secilës shenjë mund të varet edhe nga përkatësia e saj astrale. Të jesh shumë i ndjeshëm do të thotë të perceptosh shumë më tepër ndjesi dhe të përjetosh emocione më të forta se të tjerët. Sipas astrologëve, shenjat më të ndjeshme të horoskopit janë 3, a jeni mes tyre?

Nëse dëshironi të keni një marrëdhënie paqësore me një person shumë të ndjeshëm, duhet të jeni të kujdesshëm me mënyrat dhe fjalët që përdorni me të, sepse ata janë psikologjikisht dhe moralisht më të hapur ndaj duhet shumë pak për t’i thyer zemrën.

 

Ja cilat janë shenjat më të ndjeshme të horoskopit

 

Të jesh tepër i ndjeshëm do të thotë të jesh një sfungjer emocional, nuk duhet të jetë e lehtë për këta njerëz të menaxhojnë të gjitha emocionet e tyre të përforcuara. Të jesh një person i ndjeshëm do të thotë gjithashtu të jesh thellësisht empatik dhe të kapësh emocionet e atyre që na rrethojnë, për më tepër është e pamundur që ata të mos ndikohen nga këto perceptime. Njerëzit e ndjeshëm thithin gjithë këtë energji, pozitive apo negative, nga brenda ndjejnë një stuhi të vërtetë ndjesish që i bëjnë ata më pak të prirur për të përballuar çdo formë qortimi ose kritike.

 

Gaforrja

 

Gaforrja është një shenjë shumë miqësore dhe besnike. Ajo është shumë e afërt me familjen dhe shumë e ndjeshme. Mund të vëreni tek ajo ndryshime të papritura të humorit ose të vëreni reagime joproporcionale. Për atë që të tjerët mendojnë se nuk është asgjë, Gaforrja mund të qajë dhe të bjerë në depresion. Ndryshimi i humorit të Gaforres e bën atë të duket pak fëminor dhe duke luftuar me nervozizmin. Në realitet është një shenjë se ajo duhet të luftojë vazhdimisht kundër gjithë këtyre ndjesive të forta që e përshkojnë. Nuk duhet shumë për t’i bërë ato të ndihen të tradhtuar, të poshtëruar dhe të lënduar. Për të jetuar me ta, mjafton të mos harrohet kurrë brishtësia e tyre emocionale. Ajo është shumë e veçantë kur është e qetë.

 

Peshqit

 

Personat e lindur nën shenjën e Peshqve njihen për kreativitetin e tyre dhe për të qenë ëndërrimtarë dhe të hutuar. Ata që kanë të bëjnë me një Peshk mund të kenë vënë re se shpesh janë të thellë në mendime, por nuk e reflektojnë, ata në të vërtetë janë duke ëndërruar. Peshqit janë intuitivë, ata e kanë këtë dhuratë të lindur. Këshilltarë të shkëlqyer, falë intuitës së tyre ata gjithmonë e dinë se cila është gjëja më e mirë për të bërë kur është e nevojshme. Të mbindjeshëm, përpiqen të shmangin konfliktet dhe debatet, sepse ndihen shumë keq, veçanërisht nëse përdoren fjalë nënçmuese dhe ofendime. Peshqit as që do të përpiqen të mbrohen, do të tërhiqen në vetvete dhe do ta lënë veten të pushtohen nga vuajtjet e tyre. Të tjerët ndonjëherë mendojnë se është padurim, por nuk është aspak kështu. Ata vuajnë por e bëjnë në heshtje.

 

Akrepi

 

Akrepi është ndër shenjat më karizmatike dhe ambicioze të zodiakut. Ata duken gjithmonë të vendosur, të sigurt për veten e tyre dhe të gatshëm dhe të shpejtë, por në realitet janë shumë të destabilizuar. Misterioz dhe introspektiv, Akrepi mund t’ju duket indiferent dhe i përmbajtur. Nëse vëreni se ai është veçanërisht i zymtë, nuk ka kuptim të përpiqeni të merrni ndonjë informacion prej tij, ata do të flasin dhe do të hapen vetëm nëse e dëgjojnë atë. Ata heshtin në vend që të lëshojnë avull, kjo nuk e lejon të lehtësojë ngarkesat e tij të brendshme që në planin afatgjatë fillojnë të peshojnë si gurë. Akrepi përdor guaskën e tij për t’ju penguar të shihni se sa i brishtë është.

 

Nëse e kuptoni astrologjinë, do të keni vënë re se shenjat më të ndjeshme të zodiakut kanë diçka të përbashkët, ato drejtohen nga elementi i Ujit, ky element i bën ato më të prirura për të paralajmëruar botën në mënyrë të veçantë.