Nuk dihet ende se nga kush është kërkuar ky takim. Kujtojmë se...

Nuk dihet ende se nga kush është kërkuar ky takim. Kujtojmë se se Meta sot do të flas sërish në orën 17:00 në një konferencë për mediet, në lidhje me debatin për shkarkimin e tij. Ndërkohë në kuvend ka nisur seanca për rezolutën për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.

209
0

Mësohet se fokusi i diskutimit ka qenë vendimi i presidentit Meta për anulimin e datës së zgjedhjeve, për shkak të situatës së tensionuar politike.

E ngarkuara me Punë në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Leyla Moses-Ones,  ditën e sotme shkoi në zyrën e presidentit Ilir Meta, ku më shumë se një orë zhvilluan së-bashku një takim.

Mësohet se fokusi i diskutimit do të jetë vendimi i presidentit Meta për anulimin e datës së zgjedhjeve, për shkak të situatës së tensionuar politike.

Pjesë e diskutimit pritet të jetë dhe vendimi i maxhorancës për shkarkimin e Presidentit Meta me motivacionin e shkeljes së Kushtetutës.

Nuk dihet ende se nga kush është kërkuar ky takim. Kujtojmë se se Meta sot do të flas sërish në orën 17:00 në një konferencë për mediet, në lidhje me debatin për shkarkimin e tij. Ndërkohë në kuvend ka nisur seanca për rezolutën për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.