Njihuni me fotot më të bukura të dasmave në të gjithë botën

Njihuni me fotot më të bukura të dasmave në të gjithë botën

601
0

Dasma është një ndër momentet më të rëndësishme të të gjithë jetës. Një pjesë e rëndësishme e saj janë fotot. Të gjithë në dasmë duan të bëjnë fotot e sidomos çifti, i cili duhet të jhetë perfekt në të gjitha aspektet.

Fotot më të mira të dasmave, nuk janë thjesht një shkrepje, ato tregojnë një histori, kapin një çast, një emocion të vërtetë dhe real.

“Fearless Photographers” është faqja e internetit që rendit fotot më të bukura të dasmave nga e gjithë bota. Nga 9600 aplikime, finalistë ishin vetëm 134 vende.

Njihuni me fotot më të bukura të dasmave në të gjithë botën