Një përmbledhje e bukur nga malet e Sharrit(Fotot)

Një përmbledhje e bukur nga malet e Sharrit(Fotot)

417
0

Bukuritë e Sharrit janë të rralla në botë. Bjeshkët, mali e ajri i pastër atje, i bëjnë ato të veqanta dhe më ndryshe nga shumë bukuri të tjera natyrore. Në një faqe sociale janë përmbledhur vetëm bukuritë e kësaj zone në stinë të ndryshem.