Nisen për ditëlindje, por ja si përfundojnë…

Nisen për ditëlindje, por ja si përfundojnë…

777
0

1dddd_1475665479-7526231

Një vajzë në Amerikë vendos që ditëlindjen e saj të 21 ta festojë së bashku me shoqet një club striptizmi. Vajzat të kuruara deri në detaj dhe shumë joshëse nuk kanë rezistuar deri në fund, pasi alkooli i çoi deri në degradim.

Chloe Ferry bashkë me shoqet e saj kanë bërë shumë bujë, pasi kanë dalë nga ky club i natës.

Ato janë fotografuar në mes të rrugës në skena skandaloze dhe të papërgjegjshme për veprimet e tyre.

Fotot e tyre janë shpërndarë në të gjitha rrjetet sociale dhe të gjithë e gjykojnë “rrëshqitjen” e vajzave në këtë natë ditëlindjeje.