Nisen drejt ‘eksplorimit’ të botës, kapen mat deveja, lopa dhe gomari

Nisen drejt ‘eksplorimit’ të botës, kapen mat deveja, lopa dhe gomari

452
0

Një deve, lopë dhe gomar u gjetën duke udhëtuar së bashku në qytetin e vogël Kansas.

Tre kafshët shpëtuan nga vendi ku mbaheshin në Goddard dhe ndërmorën udhëtimin së bashku.

Por u gjetën nga autoritetet lokale. Pronari i tyre, një punonjës parku i kafshëve të egra, jetonte afër dhe ribashkua me lopën, devenë dhe gomarin e tij.

Gjatë lirisë së tyre të shkurtër dukeshin shumë miqësorë me njëri-tjetrin.

Ata mund të kenë dashur të eksplorojnë botën e tyre pak më gjatë, por u kthyen shumë shpejt të sigurt në shtëpi.