Tags Posts tagged with "Nisen drejt ‘eksplorimit’ të botës"

Tag: Nisen drejt ‘eksplorimit’ të botës

Nisen drejt ‘eksplorimit’ të botës, kapen mat deveja, lopa dhe gomari

Një deve, lopë dhe gomar u gjetën duke udhëtuar së bashku në qytetin e vogël Kansas. Tre kafshët shpëtuan nga vendi ku mbaheshin në Goddard...