Tags Posts tagged with "kapen mat deveja"

Tag: kapen mat deveja

Nisen drejt ‘eksplorimit’ të botës, kapen mat deveja, lopa dhe gomari

Një deve, lopë dhe gomar u gjetën duke udhëtuar së bashku në qytetin e vogël Kansas. Tre kafshët shpëtuan nga vendi ku mbaheshin në Goddard...