Nga Balla, te Bejtja, Fevziu, Paloka, Frangaj… Sot kanë marrë drejtime të...

Nga Balla, te Bejtja, Fevziu, Paloka, Frangaj… Sot kanë marrë drejtime të ndryshme por dikur ishin të gjithë shokë (DEL FOTOJA)

532
0

Foto e vitit 1998

Gazetari Sokol Balla nxjerr një foto nga arkivat, shkrepur në plazhin e Durrësit të vitit 1998.

Të gjithë sot janë personazhe të njohur, të medias, politikës e biznesit dhe kanë marrë drejtime të ndryshme në jetë, ama dikur kanë qenë të gjithë shokë.

“Dashamir Peza, Andi Bejtja, Blendi Fevziu, Raimond Cimbi, Edi Paloka, Sokol Balla, Pandi Laco, Blendi Gonxhe, Arban Hasani, Aleksander Frangaj, Eduard Frangaj, Enton Abilekaj. Plazh Durres, dy jave para 14 shtatorit, 1998…”, shkruan Sokol Balla.

Siç mund ta shikoni, personazhet në foto, sot kanë ndryshuar shumë, si në formë, ashtu edhe në përmbajtje.