Nami në Itali! Breshëri sa një kokërr arre, ‘çme ndet’ moti, zbardh...

Nami në Itali! Breshëri sa një kokërr arre, ‘çme ndet’ moti, zbardh plazhet (Video)

2074
0

Zona veri-lindore e Italisë është hasur me një stuhi të fu qishme, që ka sjellë një breshër të pazakontë.

 

ITALI- Siç pritej nga parashikimet e bëra, veri-lindja e Italisë është përfshirë nga stuhit të fuqishme sot, siç ndodhi gjatë fundjavës për shkak të efektit të një statike “stresuese” barike që ka përfshirw Mesdheun.

 

Stuhia e d hunshme përfshiu rrafshin lindor dhe lagunën e Venedikut rreth orës 21:30.

 

Stuhia e breshërit në zonën e Trevisos ka sjellë një breshër të pazakontë, madhësia e të cilit arrinte në 5cm diametër duke sjellë dhe dëm time të mëdha materiale. Nuk kishte ndodhur më parë që në kryeqytetin venezian kokrra e breshrit të ishte me madhësinë e një arre. Në videon nga stuhia tregohet momenti i “sh përthimit” që është karakterizuar nga erërat e forta dhe shiu i fuqishëm.