“Na lë radhë të flasim moj!”, Sarah debaton ashpër me Einxhel: Duhet...

“Na lë radhë të flasim moj!”, Sarah debaton ashpër me Einxhel: Duhet t’i kërkosh gjërat me dhunë

68
0

Duket se Sarah Berisha është shqetësuar nga tendenca për protagonizëm që Einxhel shfaq në shumicën e kohës.

Teksa bisedonte me Beniadën, blogerja e njohur u shpreh se ego e moderatores është “shqetësuese në disa momente dhe penalizuese pasi nuk “i lë radhë askujt të flasë”.

Sipas Sarah, kjo sjellje krijon një mjedis të dhunshëm komunikues dhe që nuk transmeton aspak edukatë.

“Duhet t’i kërkosh gjërat me dhunë dhe me ulërima. Kjo nuk më duket normale dhe nuk e quaj edukatë”, shtoi Berisha.